Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG_20211003_223103_235.jpg

Dana 3. listopada 2021 u našoj župi je bio važan dan za našu Framu!
Misno slavlje je započelo u 11:00.

Naša Frama je blagoslovljena s 18 primljenika i 9 obećanika. Na ovaj dan neki su prvi put imali priliku reći "EVO ME" te tako biti korak bliže Isusu.
Pod geslom "Ne boj se, stado malo!" i uistinu tako bi! S osmijesima na licu zajedno smo započeli jedno novo poglavlje Frame. Uz pratnju Frame Vitez i Frame Nova Bila koji su nam taj dan učinili još posebnijim svojim prisustvom i podrškom.

IMG_20211003_223103_250.jpg

Taj dan je postao još posebniji, kada su imali priliku, prvi put, prisustvovati i naši župljani. Za neke je to bilo nešto novo, što nisu do sada imali prilike vidjeti; toliko mladi slavi Boga. Kod male djece vidjelo se oduševljenje, kod starijih ponos, a mi s velikim osmijesima kao nikad prije. Dobili smo blagoslov od Boga, a i od voditelja ovog svetog slavlja, područnog duhovnog asistenta Frame Bosne Srebrene, fra Davora Petrovića i našeg župnika fra Marinka Didaka.

Klara Matuka, potpredsjednica Frame Bučići

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo