Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

viber slika 2020 12 07 15 28 201

U nedjelju, 6. prosinca, pod svetom misom u 16 sati mi framaši Frame Podmilačje službeno smo postali članovi Frame. U bratstvo Frame primljeno je šestero mladih koji su spremni živjeti svoj život po uzoru na svetog Franju. Time je nakon kraće pauze Frama Podmilačje ponovno zaživjela i nastavlja svoje aktivnosti s novim članovima.

Prije samog početka misnog slavlja sve prisutne pozdravio je naš župnik fra Filip Karadža i lijepim riječima poželio nam ustrajnost u našim budućim aktivnostima. Misno slavlje prevodio je fra Davor Petrović, duhovni asistent Frame Bosne Srebrene. Zajedno s njim u koncelebraciji sudjelovali su: duhovni asistent frame Jajce fra Marinko Baotić, duhovni asistent frame Guče Gore fra Nikola Kozina i naš duhovni asistent fra Nikola Neimarević. Obred primanja u franjevačku mladež vodila je predsjednica Frame Bosne Srebrene Ana Jurić.
Našem svečanom činu nazočili su framaši iz Jajca i Guče Gore. Ovim putem želimo im zahvaliti na njihovoj podršci. Također, zahvalnost dugujemo svima nazočnima, a na poseban način želimo zahvaliti našem zboru koji je pjesmom uzveličao naše slavlje. Zahvaljujemo i našem duhovnom asistentu koji je svo vrijeme pripreme bio uz nas i hrabrio nas.

viber slika 2020 12 07 15 28 20

Nakon svete mise pristupili smo izboru vijeća.
Vijeće čine:
Ana Jelica, predsjednica
Mario Ilinović, potpredsjednik
Luka Saraf, voditelj formacije
Ilija Oršulić, tajnik
Ivica Crnoja, blagajnik.
Nakon svega uslijedilo je zajedničko druženje i zakuska za sve nazočne.
Ovim putem, framaši Frame Podmilačje svima šalju veliki pozdrav i žele vam sretne i blagoslovljene nadolazeće blagdane.

Mir i dobro!
Frama Podmilačje

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo