NASLOVNICA    |    MULTIMEDIA    |    KONTAKT

SMM1.png SMM2.png SMM3.png

logo2017.png

Citat tjedna

"Sotona pruža: bogatstvo, naslade, ugled, nemir, očaj, pakao. Isus: siromaštvo, trpljenje, poniznost, mir, pouzdanje, raj. "
(sv. Maksimilijan Kolbe)

USPJEH SE SASTOJI OD MALIH STVARI!

Iv9618
Uspjeti znači postići nešto, boriti se za ono što želiš, biti uporan u svome cilju.

Mi biramo. Biramo svoj put, svoj cilj, svoje želje i snove. Mi smo krojači naše sudbine. I na kraju se sve svede na pojedinca. Samo čovjek ima potpunu moć i slobodu da donosi odluke koje će utjecati na njegov privatni i poslovni život. Ti si bogat čovjek. Čovjek koji ima mogućnost da sluša i govori, razmišlja i djeluje. Potpuno slobodan ! Na tebi je kako ćeš iskoristiti bogatstvo djelovanja i donošenja bitnih odluka. Misli samo na jedno. Misli na dobro. Dobro bližnjega i sebe samoga. Za sreću doista ne treba puno.

Za osmijeh tvoj, i osmijeh moj potrebne su male stvari. Potpuno predanje. Sve što voliš, sve što želiš i sve što radiš, radi s puno ljubavi, strasti i predanja. Budi danas nečiji osmijeh. Budi svijetlo koje će obasjati svu tamu na putu tvoga bližnjega. Bori se za bolje i teži k tome no, nikad ne zaboravi biti malen! Malen u duši, malen u srcu. Mali čovjek je sretan čovjek. On se neprestano raduje malim stvarima. Pronađi i ti malene stvari u svome životu. Kako bi pronašao traženo moraš započeti od sebe. Najprije moraš naučiti cijeniti sebe, svoje vrijeme i darove koje posjeduješ. Jer, ti si poseban!

Sve što te čini drugačijim, samim time te čini i posebnim. To znači da je svatko poseban, jednako vrijedan. Sa svojim manama i vrlinama koje ga ističu. Kada naučiš cijeniti sebe nauči cijeniti bližnjega kao sebe samoga. Budi vjeran i pravedan. Budi upravo ono što želiš da budu drugi. Daruj drugome svoje vrijeme i pažnju, onu pažnju koju želiš zadobiti. Dijeli savjete koje želiš primiti. Širi ljubav koju želiš osjetiti. Budi malen u svojim očima, u očima drugih tada ćeš biti velik!

Mir i dobro!
Ivana Perišić

KALENDAR DOGAĐAJA

Kolovoz 2018
N P U S Č P S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Nema događanja
PRIJATELJI PORTALA

FOOTERLOGOFOFS

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18, BiH 71000 Sarajevo

E-mail: frama.fsr.bs@gmail.com

 

FRAMA OFS Copyright © 2013-2018. All Rights Reserved.

 

designer17