Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Kis4118
Frama Kiseljak svake godine organizira već tradicionalnu priredbu povodom Božićnih blagdana. Ove godine održana je 29. prosinca u kripti Crkve sv. Ilije proroka. Program je započeo u 18 sati pjesmom koju je izveo župni zbor, a nakon njih nastupili su i članovi zbora sv. Ilije. Osmijeh na lice donijeli su nam članovi male frame koji su izašli na pozornicu s kratkom recitacijom o Božiću nakon koje su nam otpjevali i pjesmicu. Naš framin bend otpjevao je pjesmu koju su izveli na Framafestu i tako prestavili je široj javnosti Kiseljaka.

Kis4.1.18
I napokon, na red je došao najvažniji dio večerašnjeg programa, a to je predstava pod nazivom „Kako je facebook ukrao Božić“ na kojoj su framaši naporno radili proteklih mjeseci dana te im se taj trud isplatio. Ovom predstavom nastojali su ukazati na sve veći problem današnjice, a to je problem tehnologije koja nam sve više uzima čaroliju blagdana.

Kis4118a
Završnu riječ imali su župnik fra Zoran te duhovni asistent fra Ivica koji su se zahvalili svim župljanima na dolasku i njihovoj spremnosti da se kroz cijelu godinu odazovu na mnoge akcije koje framaši u našem gradu i župi organiziraju. Također, velika zahvala je išla i svim framašima koji su neumorno i predano sudjelovali u svim organiziranim akcijama.
Ova predstava bila je ujedno i točka na kraju naše uspješne framaške godine. Ovim putem se zahvaljujemo svim ljudima koji su nam ovu godinu učinili nezaboravnom i svima želimo sretne Božićne blagdane te uspješnu i blagoslovljenu novu 2018. godinu.
Mir i dobro.
Monika Kobačić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo