Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Svijece dom 211117
Želim ti reći nešto. Ja sam pozvana da ti prenesem svoje osjećaje, da ih podijelim s tobom, saslušaj me.

Danas je važan dan za mene, koji se događa samo jednom godišnje otkako sam odlučila slijediti put divnog nam uzora, sv. Franje!
Danas dajem još jedno obećanje sv. Franji i Isusu Kristu da ću kroz narednu godinu slijediti njihov put, i nastojati živjeti život dostojan njihovog učenja. Ja želim biti njima blizu, i prenositi njihovu riječ u ovom svijetu kojeg sve više zahvaća nemir i mržnja. Želim u toj tami biti svjetlo, želim da od danas ja i moje kolege osvjetljavamo put drugima nakraju tunela, da nas mladi vide i prepoznaju!
Daj nam Bože hrabrosti na tome putu, ne daj da posustajemo zbog drugih, ne dopusti nikada da zaboravimo ono čemu nas ti učiš. Ti si nas izabrao, ti nas činiš drugačijima, svojim učenicima. Mi imamo veliku misiju u ovome svijetu, pokaži nam pravi put da pokažemo drugima kako je lijepo biti dio nas, dio tebe! Neka i drugi osjete tvoju ljubav i brigu, zaštitu koju imaju dok si Ti u blizini, a Ti si nam blizu u svakom trenutku!
MIR I DOBRO!
Ivana Perišić, Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo