Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Mo14318
Gospodine, u posljednje vrijeme vrlo često me ljudi pitaju što mislim učiniti sa svojim životom, što mislim učiniti sa sobom, u zadnjih nekoliko mjeseci i ja razmišljam puno o tome, bliži se kraj jednog dijela moga života. Doista, što učiniti kada završim srednju školu, kada završim fakultet, kada završim osnovnu školu? To je pitanje na koje ovog trenutka ne poznajem odgovor.
Zato se obraćam k Tebi, Dobroti i Mudrosti, jer moj život se nalazi pred velikom odlukom, pred jednom velikom prekretnicom u kojoj ću morati donijeti važne odluke, a ponekad mi se čini da nisam dovoljno dorastao toj odluci. Pomalo se i bojim, bojim se da neću uspjeti, da neću izabrati pravu stvar u svome životu, jer doista oko mene je toliko ponuda, toliko različitih mogućnosti, ali i toliko loših odabira.
Zato Te molim da mi danas - večeras, ali ne samo danas - večeras nego osobito ovih dana progovoriš o mojem životu, progovoriš o tome što je najvažnije u mome životu, kako bi ja kao tvoje dijete izabrao ili bolje rečeno otkrio svoje poslanje. Kako bi otkrio ono što će mene učiniti sretnim i zadovoljnim, te korisnim našem društvu i Crkvi, kako bi svojim životom svjedočio Tvoju prisutnost u ovom svijetu.
Gospodine dok ti govorim tiho svoju molitvu, svoje želje nadahni mi srce i razum, te daj mi strpljivosti kako bi mogao doista srcem i razumom shvatiti Tvoju volju, a strpljenjem se pripremiti za dug put na koji me šalješ. Neka bude Tvoja volja, jer Gospodine ti poznaješ što je najbolje za mene. Amen!

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo