Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Is28218

Prije svega Isus je za mene pravi Bog i pravi Čovjek.


Od samog početka svog života imam priliku slušati Biblijske tekstove, ići na svetu misu i imati svoja razmišljanja: "Tko je za mene Isus?"
Nije da imam potpuni odgovor na to pitanje, ali Isus je za mene spasitelj, učitelj, pastir... Mnogi ljudi se stide reći da vjeruju u Isusa Krista, ja s ponosom mogu reći da vjerujem u Njega i da je On moj jedini spas i snaga koja mi je potrebna da se nosim sa svime što me čeka u životu. Za mene je Isus Krist jedini s kojim mogu da pričam kroz molitvu i kojemu mogu sve reći, a da sam sigurna da će me Njegova ruka usmjeriti i izvesti na pravi put. Kad god mi je teško ili osjetim neki nemir samo se sjetim da me Netko čuva i brine se za mene. U Njemu vidim snagu, pomoć, ljubav, sreću, zaštitu i ne želim da Njegova žrtva bude uzalud.
Želim svoj život živjeti po Njegovim smjernicama i vjerovati da će me On osloboditi od svakog grijeha i biti tu za mene kad god mi je potreban.
Antonela Bunarkić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo